Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

ЗВІТ про розгляд запитів на інформацію за 2011 рік

 
ЗВІТ
про розгляд запитів на інформацію за 2011 рік
 
           У результаті вивчення стану розгляду запитів на інформацію в органах прокуратури Одеської області за період з набрання чинності Закону України «Про доступ до публічної інформації», а саме з 10 травня по 31 грудня 2011 року встановлено, що до органів прокуратури області надійшло 30 запитів на інформацію, з них 22 – в обласний аппарат, 8 – до прокуратур районної ланки. Розглянуто 23 запити, 7 надіслано іншим розпорядникам.
За результатами розгляду запитів на зазначену дату надано інформацій на 14 запитів, по 7 запитах надано роз'яснення, по 2 відмовлено у задоволенні.
З зазначених запитів три стосувалось питань правозахисної діяльності, п’ять з питань досудового слідства, два з питань представництва інтересів громадян та держави в суді, один з кадрових питань, один з інших питань.
Сім запитів на інформацію скеровані для розгляду іншим розпорядникам інформації, у тому числі шість - підпорядкованим прокурорам, про що одночасно повідомлено запитувачів.
Складено чотири протоколи за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 212-3 КУпАП, три з яких розглянуто та три посадові особи  притягнуто до відповідальності.
Запити розглянуто протягом п'ятиденного строку, окрім двох, по яким у відповідності до ч. 4 ст. 20 Закону термін розгляду продовжувався до 20 робочих днів.
Рішення про відстрочку  в задоволенні запитів не приймались.
 

кількість переглядів: 74752