Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

ЗВІТ за 3 місяці 2012

ЗВІТ
про розгляд запитів на інформацію за перший квартал  2012 року
 
           У результаті вивчення стану розгляду запитів на інформацію в органах прокуратури Одеської області за період з 1 січня по 31 березня 2012 року встановлено, що до органів прокуратури області надійшло 24 запита на інформацію, з них 16 – в обласний апарат, 8 – до прокуратур районної ланки. Розглянуто 19 запитів, 5 надіслано іншим розпорядникам.
За результатами розгляду запитів на зазначену дату надано інформацій на 15 запитів, по 4 запитам надано роз'яснення, відмов у задоволенні запитів не було.
З розглянутих запитів 8 стосувались питань правозахисної діяльності,  3 з питань досудового слідства, 2 з питань надання статистичної інформації, 1 з кадрових питань, один з інших питань.
5 запитів на інформацію скеровані для розгляду іншим розпорядникам інформації, у тому числі три - підпорядкованим прокурорам, про що одночасно повідомлено запитувачів.
Складено 1 протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 212-3 КУпАП, який розглянуто. У звітному періоді притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення вказаного правопорушення 3 посадові особи.
Усі запити розглянуто протягом п'ятиденного терміну.
Рішення про відстрочку  в задоволенні запитів не приймались.

кількість переглядів: 795