Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

ЗВІТ про розгляд запитів на інформацію за 2012 рік

ЗВІТ
про розгляд запитів на інформацію за 2012 рік
 
Протягом 2012 року прокуратурою Одеської області розглянуто 165 інформаційних запитів: з них з наданням інформації 114 запитів; відмовлено у задоволенні по 14 запитах; по 37 запитах надано роз’яснення. Надіслано іншим розпорядникам 13 запитів.
Безпосередньо старшим прокурором прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації розглянуто 65 запитів: з них надано інформацію по 48 запитах; відмов у задоволенні запитів не було; надано роз’яснення по 17 запитах. Надіслано іншим розпорядникам 8 запитів.
З розглянутих та задоволених по області запитів 59 стосувались питань правозахисної діяльності, 11 з питань досудового слідства, 7 з питань представництва інтересів громадян та держави в суді, 6 з питань організаційно-розпорядчої діяльності, у тому рахунку – 2 з питань статистичної інформації, 7 з кадрових питань, 24 з інших питань.
Відмовлено у задоволенні: 6 запитів з питань правозахисної діяльності; 1 запиту з питань підтримання державного обвинувачення в суді; 3 запитів з питань організаційно-розпорядчої діяльності, у тому рахунку – 2 запитів про надання статистичної інформації; 4 запитів з інших питань.
Надавалося роз’яснення по: 15 запитах з питань правозахисної діяльності; 4 запитах з питань досудового розслідування; 2 запитах з питань підтримання державного обвинувачення в суді; 1 запиту з питань представництва інтересів громадян та держави в суді; 12 запитах з інших питань.
Усі запити розглянуто протягом п’ятиденного терміну.
Рішення про відстрочку  в задоволенні запитів не приймались.

кількість переглядів: 874