Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

ЗВІТ за 9 місяців 2011

ЗВІТ
про розгляд запитів на інформацію за 9 місяців 2011
 
           У результаті вивчення стану розгляду запитів на інформацію в органах прокуратури Одеської області за період з набрання чинності Законом України «Про доступ до публічної інформації», а саме з 10 травня по 30 вересня 2011 року встановлено, що до органів прокуратури області надійшло 19 запитів на інформацію, з них 13 – в обласний аппарат, 6 – до прокуратур районної ланки. Розглянуто 13 запитів, 6 надіслано іншим розпорядникам, 3 у залишку на розгляді.
За результатами розгляду запитів на зазначену дату надано інформацій на 4 запити, по 5 запитах надано роз'яснення, по одному відмовлено у задоволенні.
З зазначених запитів два стосувалось питань правозахисної діяльності, один з питань досудового слідства, один з інших питань.
Шість запитів на інформацію скеровані для розгляду іншим розпорядникам інформації, у тому числі п’ять - підпорядкованим прокурорам, про що одночасно повідомлено запитувачів.
Складено один протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 212-3 КУпАП, за вчинення якого одна особа притягнута до відповідальності.
Усі запити розглянуті протягом п'ятиденного строку, як це визначено  ч. 1 ст. 20 Закону.
Рішення про відстрочку  в задоволенні запитів не приймались.
 
 
Старший помічник прокурора області
з питань забезпечення доступу
до публічної інформації                                                                        Ф. Доля
 
 
 

кількість переглядів: 74963