Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2014

На Одещині посадовці безпідставно перерахували кошти на відновлення підтоплених восени будинків

      Органами прокуратури Одещини розпочато 4 кримінальні провадження, досудове розслідування у яких триває, за фактами зловживання службовим становищем, підроблення документів та службової недбалості з боку

               Органами прокуратури Одещини розпочато 4 кримінальні провадження, досудове розслідування у яких триває, за фактами зловживання службовим становищем, підроблення документів та службової недбалості з боку посадових осіб сільських, селищних рад та райдержадміністрацій (ст.ст. 364, 366 та 367 КК України).

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України  з резервного фонду державного бюджету виділено понад 17 млн грн для надання допомоги громадянам Одещини, які постраждали внаслідок стихійного лиха, що сталося у вересні минулого року.

З метою забезпечення додержання вимог бюджетного законодавства при виплаті вказаних коштів, прокуратурою організовано перевірки.

Встановлено факти включення до списків постраждалих осіб, які фактично такими не являлись, та перерахування коштів на відновлення будинків, які фактично не постраждали.

Усього районними держадміністраціями безпідставно та необґрунтовано перераховано бюджетних коштів у сумі  560 тис грн.

 

Детальніше в сюжеті телеканалу НТН від 27.03.2014

 

 

 

Get the Flash Player to see this player.

 

кількість переглядів: 2182