Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2021

Напав на підприємця та побив слідчого: суд засудив на 9,5 років мешканця Ізмаїльського району – Новини.LIVE Odesa

-

Чоловік разом зі спільниками викрав 150 тисяч гривень у підприємця та жорстоко побив його
Ізмаїльський міський районний суд визнав 39-річного мешканця Ізмаїльського районну винним у скоєнні розбійного нападу та насильстві щодо правоохоронця. Його засудили на 9 років та 6 місяців ув'язнення з конфіскацією майна.
Про це повідомила пресслужба Одеської обласної прокуратури.
Працювали по "наводці"
Слідство встановило, що наприкінці травня у 2016 році зловмисник спільно з своїми знайомими, один з яких визнаний винним Кілійським райсудом за скоєння злочину, вирішили пограбувати місцевого підприємця. Злочинці під'їхали до будинку потерпілого на автомобілі та дочекалися, коли той виїхав з дому на велосипеді. Зловмисники повалили чоловіка, жорстоко побили, вистрілили у руку та викрали в нього сумку, де знаходились гроші на суму в 150 тисяч гривень. Після вчиненого злочину вони втекли на автомобілі.
Вчинив розбій навіть у СІЗО
Засуджений, перебуваючи під вартою в Ізмаїльському СІЗО, неодноразово порушував дисциплінарний режим, за що був поміщений до карцеру. В процесі він поводив себе вкрай агресивно та вдарив старшого оперуповноваженого ДУ "Ізмаїльський слідчий ізолятор". Враховуючи усі обставини, які з'ясувало слідство, прокурори Ізмаїльської окружної прокуратури підтримували публічне обвинувачення у суді стосовно 39-річного мешканця Ізмаїльського району, підозрюваного у скоєнні розбійного нападу та насильстві щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 345 КК України).
 
 

кількість переглядів: 4020