Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2015

Звільнені у березні 2015 року

 - 03 березня 2015 року старший радник юстиції Дерментлі Родіон Савелійович звільнений з посади прокурора прокуратури Комінтернівського району за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 02 березня 2015 року радник юстиції Поляков Олександр Миколайович звільнений з посади старшого прокурора Біляївської міжрайонної прокуратури за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 11 березня 2015 року радник юстиції Абакумов Олександр Володимирович звільнений з посади старшого слідчого другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області в порядку переведення до військової прокуратури Південного регіону України.
 - 14 березня 2015 року юрист 2 класу Мельничук Сергій Анатолійович виключений із списку особового складу працівників органів прокуратури області.
 - 16 березня 2015 року радник юстиції Жуковський Дмитро Геннадійович звільнений з посади прокурора прокуратури Красноокнянського району з власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 17 березня 2015 року молодший радник юстиції Іванов Валерій Васильович звільнений з посади прокурора прокуратури Ренійського району за власним бажанням.
 - 19 березня 2015 року молодший радник юстиції Сандул Станіслав Дмитрович звільнений з посади прокурора Красноокнянського району в порядку переведення до органів прокуратури Кіровоградської області.
 - 23 березня 2015 року старший радник юстиції Чернецький Анатолій Миколайович звільнений з посади прокурора Миколаївського району за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 23 березня 2015 року старший радник юстиції Кузьменко Олександр Петрович звільнений з посади прокурора Приморського району м.Одеси у зв'язку з припиненням трудового договору відповідно до п.7-2 ст.36 КЗпП України.
 - 24 березня 2015 року юрист 3 класу Гатайло Микола Миколайович звільнений з посади прокурора прокуратури Комінтернівського району за власним бажанням.
 - 24 березня 2015 року старший радник юстиції Гакман Альбіна Олександрівна звільнена з посади прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 30 березня 2015 року молодший радник юстиції Купцов Ігор Петрович звільнений з посади старшого прокурора Ізмаїльської міжрайонної прокуратури за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 31 березня 2015 року радник юстиції Іванов Петро Петрович звільнений з посади прокурора Ізмаїльської міжрайонної прокуратури за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 30 березня 2015 року старший радник юстиції Гакман Микола Степанович звільнений з посади слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 30 березня 2015 року старший радник юстиції Гупало Петро Михайлович звільнений з посади начальника другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці.
 - 31 березня 2015 року старший радник юстиції Мерданський Віктор Володимирович звільнений з посади старшого прокурора Ізмаїльської міжрайонної прокуратури за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 31 березня 2015 року старший радник юстиції Ільницька Любов Павлівна звільнена з посади прокурора відділу представництва при виконанні судових рішень управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
-  31 березня 2015 року радник юстиції Лисун Сергій Петрович звільнений з посади прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 31 березня 2015 року радник юстиції Корнілова Юліана Дмитрівна звільнена з посади прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.




кількість переглядів: 1759