Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2014

Заява прокуратури Одеської області: працівники міліції не виконали своїх службових обов’язків

   У мережі Інтернет та ЗМІ набула поширення розповсюджена прес-службою ГУ МВС України в Одеській області неправдива інформація

         У засобах масової інформації набула поширення розповсюджена прес-службою ГУ МВС України в Одеській області неправдива інформація про звільнення сьогодні за вказівкою прокуратури області з Одеського міського управління міліції 67 активістів, які приймали участь в масових безладах, що мали місце 2 травня.

         Прокуратура області спростовує вищевказану інформацію та повідомляє, що рішення про звільнення затриманих осіб приймалося безпосередньо керівництвом органів внутрішніх справ області без будь-якого погодження з органами прокуратури та після відвертого ігнорування працівниками міліції виконання своїх службових обов’язків, передбачених Законом України «Про міліцію».

З урахуванням викладеного, прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 КК України за фактом неналежного виконання працівниками ГУ МВС України в Одеській області своїх службових обов’язків з охорони громадського порядку та за ч. 2 ст. 365 КК України за фактом перевищення ними своїх службових обов’язків.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 3636