Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2015

Колективу прокуратури Приморського району м. Одеси представили нового керівника

-

       Сьогодні, 25 травня, прокурор Одеської області Роман Говда та прокурор м. Одеси Гюндуз Мамедов представили колективу прокуратури Приморського району  нового керівника – радника юстиції Олександра Саулко.
        О. Саулко подякував керівництву Генеральної прокуратури України та прокуратури Одещини за проявлену довіру, а також проінформував присутніх про пріоритети у роботі на майбутнє.
         Новопризначений прокурор проінформував присутніх про пріоритети у роботі на майбутнє.

        Довідково

       О. Саулко розпочав свій трудовий шлях у 2006 році у Могилів-Подільській міжрайонній прокуратурі Вінницької області.
        З 2008 року до 2011 року – робота в апараті прокуратури Вінницької області.
      З 2011 року до 2015 року працював у Генеральній прокуратурі України, пройшовши кар’єрними сходами до заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності та дізнання управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Генеральної прокуратури України.

        Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2640