Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2015

За результатами розгляду звернення інвестора прокуратура відкликала касаційну скаргу

-

Одним із пріоритетних напрямків роботи прокуратури є представництво та захист інтересів держави та громадян у суді, і прокуратура Одеської області виважено та послідовно підходить до її виконання.

Зокрема, ще у 2013 році до суду було заявлено позов прокуратури області про скасування рішення Одеської міськради, яким рішенням передбачалася забудова товариством з обмеженою відповідальністю земельної ділянки площею 4,5 га. Підставою позову була невідповідність цього рішення Генеральному плану м. Одеси від 31.01.1989, яким цю територію визначено комунально-складською зоною.

Судами першої та апеляційної інстанцій у задоволені позову відмовлено, та прокуратурою заявлено касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду.

Прокурором області за результатами звернення інвестора щодо вказаної судової справи 28 липня цього року прийнято рішення про відкликання касаційної скарги у зв’язку з затвердженням нового Генерального плану м.Одеси.

Прокуратура і надалі буде виважено та об’єктивно приймати рішення щодо представництва інтересів держави та громадян у суді.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2798