Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.05.2024

В обласній прокуратурі обговорили практичні аспекти впровадження стандартів правоохоронної діяльності у сфері захисту підприємництва та інвестицій

-

В Одеській обласній прокуратурі відбулася робоча зустріч керівництва обласної прокуратури та правоохоронних органів області з питань забезпечення дотримання у кримінальному провадженні прав підприємців, що діють у правовому полі.

«Чесний та конкурентний бізнес є основою економічного зростання та розбудови незалежної держави у будь-які часи. Загарбницькі дії країни – агресора формують  додаткові значні ризики для діяльності суб’єктів господарювання та інвестування, тож маємо докласти максимум зусиль захисту того бізнесу, який вже працює, а також хоче брати участь у захисті суверенітету країни та її відновленні», - зазначив керівник обласної прокуратури Ігор Домущей.

Генеральним прокурором 24 квітня 2024 року наказом № 84 затверджено Стандарти діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування, які є комплексом основних характеристик і моделлю реалізації повноважень сторони обвинувачення у кримінальному провадженні.

 Учасники обговорили практичні аспекти впровадження Стандартів у діяльність прокурорів та правоохоронних органів під час досудового розслідування у кримінальних провадженнях у сфері інвестиційної та господарської діяльності.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 207