Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2012

Призначені у березні 2012 року

 - 03 березня 2012 року старший радник юстиції Завадський Володимир Андрійович призначений на посаду начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області.
 - 05 березня 2012 року радник юстиції Бараніченко Сергій Вікторович переведений на посаду прокурора відділу роботи з кадрами прокуратури області.
 - 06 березня 2012 року старший радник юстиції Недашківська Любов Петрівна призначена на посаду начальника відділу з питань статистики прокуратури області.  
- 14 березня 2012 року радник юстиції Лобода Геннадій Дмитрович призначений на посаду заступника слідчого відділу слідчого управління прокуратури області.
 
 - 14 березня 2012 року радник юстиції Домбровський Ярослав Олексійович призначений на посаду начальника відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області.
 
 - 14 березня 2012 року старший радник юстиції Бурдейний Олександр Іванович переведений на посаду прокурора відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області.
 
 - 14 березня 2012 року юрист 2 класу Шивцова Світлана Анатоліївна призначена на посаду прокурора відділу забезпечення участі в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 
 - 14 березня 2012 року юрист 2 класу Стаценко Вадим Миколайович призначений на посаду прокурора відділу забезпечення участі в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 
 - 14 березня 2012 року Борбела Ігор Володимирович призначений на посаду слідчого прокуратури Ширяївського району.
 
 - 14 березня 2012 року Закернична Ірина Павлівна призначена на посаду старшого помічника прокурора Приморського району м. Одеси.
  
 - 19 березня 2012 року радник юстиції Дубровський В'ячеслав Вікторович  переведений на посаду помічника Котовського міжрайонного прокурора.
 
 - 19 березня 2012 року Бондаренко Дмитро Григорович переведений на посаду стажиста на посаді помічника Іллічівського транспортного прокурора.
 
 - 19 березня 2012 року юрист 2 класу Бролінський Роман Олександрович переведений на посаду помічника прокурора Приморського району м. Одеси.
 
 - 19 березня 2012 року молодший радник юстиції Курунов Олександр Володимирович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 19 березня 2012 року юрист 1 класу Майоров Павло Олегович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 19 березня 2012 року молодший радник юстиції Кузнецов Сергій Вікторович призначений на посаду старшого слідчого відділу з розслідування злочинів щодо корупційних діянь управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 19 березня 2012 року радник юстиції Радянський Олег Юрійович переведений на посаду прокурора відділу організації представництва управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 
 - 19 березня 2012 року юрист 2 класу Сандул Станіслав Дмитрович призначений на посаду старшого прокурора відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 
 - 20 березня 2012 року радник юстиції Храпенко Олег Анатолійович призначений на посаду помічника прокурора Комінтернівського району.
 
 - 20 березня 2012 року молодший радник юстиції Климович Федір Сергійович призначений на посаду слідчого в особливо важливих справах відділу з розслідування злочинів щодо корупційних діянь управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 20 березня 2012 року юрист 1 класу Булгакова Тетяна Валеріївна призначена на посаду заступника начальника відділу з розслідування злочинів щодо корупційних діянь управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 20 березня 2012 року старший радник юстиції Прохорова Тетяна Ростиславівна на посаду заступника начальника відділу роботи з кадрами прокуратури області.
- 26 березня 2012 року радник юстиції Бараніченко Сергій Вікторович призначений на посаду старшого прокурора відділу роботи з кадрами прокуратури області. 
 - 26 березня 2012 року старший радник юстиції Незнамова Інна Олександрівна призначена на посаду прокурора відділу роботи з кадрами прокуратури області.
 
 - 26 березня 2012 року юрист 1 класу Зуєнкова Олександра Віталіївна призначена на посаду старшого помічника Котовського транспортного прокурора.
 
 - 27 березня 2012 року Буянова Наталія Олексіївна переведена на посаду стажиста на посаді помічника Ізмаїльського міжрайонного прокурора.
 
 - 27 березня 2012 року радник юстиції Пасарар Юрій Михайлович переведений прокурора відділу захисту прав громадян та інтересів держави при застосуванні законів про адміністративні правопорушення цього управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області.
 - 28 березня 2012 року радник юстиції Пояцика Сергій Миколайович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 - 28 березня 2012 року Чорний Сергій Ігорович призначений на посаду старшого слідчого Котовської міжрайонної прокуратури.
 - 29 березня 2012 року радник юстиції Костенко Сергій Костянтинович призначений на посаду прокурора Київського району м. Одеси.
 
 - 29 березня 2012 року радник юстиції Заворотний Ярослав Семенович призначений на посаду прокурора Малиновського району м. Одеси.
 
 - 29 березня 2012 року радник юстиції Данілов Олег Валерійович призначений на посаду прокурора Роздільнянського району.
 
 - 30 березня 2012 року молодший радник юстиції Гордієнко Микола Анатолійович призначений на посаду прокурора відділу з питань статистики прокуратури області.
 - 30 березня 2012 року юрист 2 класу Михалевич Наталія Іванівна призначена на посаду старшого прокурора відділу з питань статистики прокуратури області.

кількість переглядів: 1219