Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2012

Порядок та умови проходження конкурсу та іспиту на заміщення вакантних посад

   Порядок та умови проходження конкурсу та іспиту на заміщення вакантних посад державних службовців в органах прокуратури Одеської області

           Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002    № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 у прокуратурі Одеської області затверджено Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців.
           Цей порядок визначає правові та організаційні засади проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців як одного з етапів конкурсу.
          Іспит проводиться конкурсною комісією прокуратури Одеської області.  Його проходять кандидати на заміщення вакантних посад, документи яких відповідають встановленим вимогам щодо прийняття на державну службу, передбаченим для кандидатів на посади державних службовців.
Проведення іспиту для кандидатів на заміщення вакантних посад передбачає перевірку та оцінювання їхніх знань Конституції України,  Законів України "Про державну службу" та "Про засади запобігання і протидії корупції", а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень органів прокуратури Одеської області.
Іспит складається державною мовою та проводиться конкурсною комісією прокуратури області з метою об'єктивної оцінки знань і здібностей кандидатів на посаду державних службовців (тривалість іспиту, зміст та кількість питань, підрахунок результатів тощо) та відкритістю інформації про них, єдиними критеріями оцінки.
Конкурсна  комісія на підставі розгляду поданих документів, результатів іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, на своєму засіданні здійснює відбір осіб для зайняття вакантних посад державних службовців.
Іспит складається письмово за екзаменаційними білетами, які пропонуються кандидату за його вибором і відкриваються у присутності кандидатів на заміщення вакантних посад під час складання іспиту. Загальний час для підготовки відповіді на екзаменаційний білет має становити 60 хвилин.
Додаткову інформацію з приводу заміщення вакантних посад державних службовців прокуратури Одеської області можна отримати у відділі роботи з кадрами прокуратури області  (телефон   № 731-37-77).
 

кількість переглядів: 75806