Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2014

Звільнені у грудні 2014 року

 - 01 грудня 2014 року юрист 3 класу Карпов Едуард Олександрович звільнений з посади прокурора Дунайської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері в порядку переведення до військової прокуратури Південного регіону України.
 - 02 грудня 2014 року радник юстиції Мишевський Володимир Михайлович звільнений з посади заступника Біляївського міжрайонного прокурора за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 - 08 грудня 2014 року старший радник юстиції Гончаров Олександр Іванович звільнений з посади начальника відділу інформатизації прокуратури області за власним бажанням.
 - 10 грудня 2014 року старший радник юстиції Багнюк Василь Лукич звільнений з посади прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси за власним бажанням.
 - 24 грудня 2014 року радник юстиції Малик Олександр Анатолійович звільнений з посади старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області за порушення вимог статті 46 Закону України «Про прокуратуру», Присяги працівника прокуратури, статей 10, 15, 18 Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури, вчинення проступку, який порочить працівника прокуратури.

кількість переглядів: 1211