Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2012

Прокуратурою Комінтернівського району складено адмінпротоколи щодо посадових осіб сільради та управління ПФУ

   Прокурором Комінтернівського району щодо посадової особи однієї з сільських рад, у січні цього року, складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення

         Прокурором Комінтернівського району щодо посадової особи однієї з сільських рад, у січні цього року, складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення (ч. 2 ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення).
         У ході перевірки з’ясовано, що чиновниця порушила обмеження, встановлені Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції» щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, та не вжила заходів щодо їх усунення.
         Будучи посадовою особою у сільраді, ця громадянка за документами одночасно входила до складу органу управління фермерського господарства.
         З аналогічних підстав прокурором складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення щодо головного спеціаліста управління Пенсійного фонду України у Комінтернівському районі.
         Рішеннями районного суду від 23.01.2012 указаних осіб визнано винними у скоєнні адмінправопорушення і притягнуто до адміністративної відповідальності у виді штрафу.
         Прес-служба прокуратури Одеської області 
кількість переглядів: 77131