Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2012

Прокуратура Одеської області здійснює прокурорський нагляд за ходом проведення досудового слідства у кримінальних справах

   Прокуратура області здійснює нагляд за ходом проведення досудового слідства у кримінальних справах, порушених у зв’язку з вбивством дитини.

           Прокуратура області здійснює нагляд за ходом проведення досудового слідства у кримінальних справах, порушених у зв’язку з вбивством дитини.
Нагадаємо, наприкінці березня цього року у Великомихайлівському районі під час полювання трагічно загинув 13-річний підліток. У вчиненні смертельного поранення з рушниці підозрюється мешканець с. Ольгінове, який приймав участь у цьому полюванні. Стосовно останнього слідчим відділом Великомихайлівського РВ ГУ МВС України в Одеській області порушено та прийнято до провадження кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність).
На сьогодні у справі допитано близько 10 свідків, призначено і проводиться низка експертиз. Окрім цього, у Цебриківському лісництві ДП «Великомихайлівське лісове господарство» проведено виїмки організаційно-розпорядчих документів.
Стосовно одного з лісничих ДП «Великомихайлівське лісове господарство» за відсутність належного контролю за проведенням цього полювання та не забезпечення безпеки його учасників прокурором Великомихайлівського району  порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України.
 
Прес-служба прокуратури Одеської області   
 
кількість переглядів: 76490