Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2016

Прокуратура: на одержанні хабарів викрили двох посадовців екологічних інспекцій, службову особу департаменту Одеської міськради та посередника (ФОТО)

-

 
Комінтернівською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками УСБУ в Одеській області, СУ ГУ НП  в Одеській області 09 вересня у ході розслідування трьох окремих кримінальних проваджень викрито на  вимаганні та одержанні неправомірної винагороди держслужбовців та посередника.
Так, на хабарі затримано начальника відділу Державної екологічної інспекції Північно-Західного регіону Чорного моря. Уникнення громадянином відповідальності за незаконний вилов риби керівник оцінив у 11 тис грн.
               За аналогічні незаконні домовленості щодо вилову риби сьогодні правоохоронцями «на гарячому» викрито головного спеціаліста Державної екологічної інспекції в Одеській області. Еколог вимагав та одержав майже 5 тис грн.
               Крім того, прокуратура спільно з УСБУ та слідчими поліції викрили ще одну посадову особу від Одеської міської ради. Головний спеціаліст департаменту Одеської міськради через посередника вимагав і отримав 7 тис грн за не притягнення до відповідальності особу за незаконну торгівлю рибою.
               На даний час тривають першочергові слідчі дії.
               Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття неправомірної вигоди) триває.

              

                Прес-служба прокуратури Одеської області

 

   

 

  

  

 

кількість переглядів: 3692