Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2018

Прокуратура Одещини звернулася до суду з клопотанням про продовження строків арешту директора «Вікторії» у зв’язку із ознайомленням учасників процесу з матеріалами справи

-

Прокуратура Одеської області направила до Приморського районного суду клопотанням про продовження строку тримання під вартою підозрюваного – директора дитячого табору «Вікторія».

 Продовження термінів арешту обумовлюється необхідністю надання часу сторонам процесу на ознайомлення із матеріалами завершеного досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель людей), які складають 85 томів.

Після завершення процедури ознайомлення учасників з матеріалами справи прокуратура Одеської області скерує обвинувальний акт до суду для його розгляду по суті.

Поряд із  цим триває розслідування у кримінальних провадженнях щодо службової недбалості посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування. У рамках вказаного провадження слідчими прокуратури повідомлено про підозру колишньому заступнику Одеського міського голови та посадовцю ГУ ДСНС в Одеській області.

Також триває досудове розслідування, у ході якого перевіряється інформація про службове підроблення під час будівництва і реконструкції дитячого табору та заволодіння коштами співробітників дитячого закладу.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 3115