Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2018

Прокуратура повернула одеській громаді із незаконної власності приміщення по вул. Преображенській (ВІДЕО)

-

За позовом Одеської місцевої прокуратури №3 реально виконано рішення суду та із незаконної власності територіальній громаді повернуто приміщення в історичному центрі міста по вул. Преображенській.  

Так, співробітники місцевої прокуратури звернулися до суду  в інтересах одеської громади у зв’язку з тим, що нежитлове приміщення в історичному центрі міста, зареєстроване за громадянами України, на підставі незаконного судового рішення перейшло на користь іноземця.

Слід зазначити, що правоохоронці повинні були завдяки юридичним механізмам поетапно подолати перешкоди на шляху до повернення майна, а саме наявність іноземного громадянства у незаконного власника та реєстрація відповідача в іншій країні, незаконний перепродаж арештованого приміщення, необхідність внесення позовів в рамках господарського та адміністративного судочинств, відмови у позовах та оскарження рішення суду.

 Завдяки принциповій позиції місцевої прокуратури за рішенням суду право власності на приміщення площею 200 кв м. по вул. Преображенській зареєстроване за територіальною громадою м. Одеси.

Вартість приміщення в історичному центрі складає понад 1 млн грн.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 Коментар прокурора Одеської місцевої прокуратури №3 Олександри Смірнової:

 

 

кількість переглядів: 3094