Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2018

В Одесі правоохоронці затримали організаторів злочинної групи, яка займалася сутенерством (ФОТО)

-

Одеська місцева прокуратура № 3 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 303 КК України (сутенерством, вчинене групою осіб).

Під час розслідування правоохоронці викрили міжрегіональну злочинну групу, яка діяла в декількох містах України, у тому числі в Одесі та Харкові.

Установлено, що учасники угруповання організували незаконну діяльність щодо надання послуг інтимного характеру. Зокрема вони вербували жінок для зайняття проституцією, контролювали їх діяльність та отримували кошти.

У рамках кримінального провадження проведено ряд санкціонованих обшуків у м. Одеса та м. Харків, у ході яких вилучено десятки мобільних телефонів, сотні сім-карт, чорнову фінансову документацію, паспорти та анкети жінок, гвинтівку СВД, автомат Форт Мосберг та набої до нього, а також «секс-приладдя», оргтехніку, бухгалтерські обліки та близько 300 тис гривень.

Наразі завдяки спільним слідчим діям співробітників прокуратури спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, Управління СБУ та слідчими поліції затримали організаторів. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Приморського відділу поліції.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2705