Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2018

Прокуратура: колишнього старшого вихователя табору «Вікторія» визнано винною у неналежному виконанні своїх обов’язків

-

   Співробітники прокуратури Одеської області підтримували публічне обвинувачення у суді стосовно колишнього старшого вихователя дитячого позашкільного комплексу «Вікторія».

   Громадянка обвинувачувалася у неналежному виконанні обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 137 КК України).

    Під час судового засідання обвинувачена свою провину визнала.

  Враховуючи це, Київським районним судом м. Одеси колишнього старшого вихователя табору «Вікторія» визнано винною у вчиненні злочину та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном у 2 роки, а також позбавлено на 2 роки права обіймати певні посади, пов'язані з пожежною безпекою.

   Нагадаємо, що на розгляді у суді перебуває кримінальне провадження стосовно директора позашкільного закладу, досудове розслідування у якому здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

   Крім того розглядаються у суді обвинувальні акти щодо колишнього керівника Київського РВ ДСНС України в Одеській області та інспектора цього райвідділу Держслужби з надзвичайних ситуацій.

  Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснювали слідчі прокуратури Одещини.

     Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 3443