Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2018

На Одещині правоохоронці повідомили про підозру директору підприємства у заволодінні бюджетними коштами для будівництва районної лікарні (ФОТО)

-

Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом службового підроблення з метою заволодіння та замаху на заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

У середу, 27 червня, правоохоронці повідомили про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю.

Слідством установлено, що у 2016 році між Великомихайлівською центральною районною лікарнею та підприємством укладено договір на виконання капітального ремонту медичного закладу.

Так, керівник товариства з обмеженою відповідальністю підозрюється у підробці офіційних документів, а саме актів виконаних робіт, які він використав для заволодіння бюджетними коштами на суму понад 430 тис грн.

Крім того посадовець підозрюється у замаху на заволодіння на суму понад 1 млн грн з бюджету.

Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснювали співробітники Управління захисту економіки органів поліції в Одеській області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2577