Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2018

Прокуратура: одеські правоохоронці завадили торгівлі українками у КНР (ФОТО)

-

      Прокуратура Одещини здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами торгівлі людьми (ч. 2 ст. 149 КК України).

    У рамках розслідування 22 серпня одеські правоохоронці завадили відправленню українок до Китайської Народної Республіки для надання охочим послуг інтимного характеру на території розважальних закладів.

        Так, в аеропорту «Бориспіль» правоохоронні органи викрили та затримали 34-х річного громадянина КНР під час спроби вивозу двох молодих мешканок м. Одеси.

       За даними слідства чоловік займався вербовкою українських жінок, які опинилися у скрутному, практично безвихідному матеріальному становищі.

      На перший погляд все виглядало дуже красиво. Громадянкам змальовували золоті гори та прекрасні умови праці: перспективи, життя в апартаментах, харчування та високу заробітну плату. Витрати на документи оплачував організатор поїздок за умови подальшої компенсації за рахунок їх зарплат.

        Наразі прокуратура Одеської області готує підозру іноземцю у вчиненні злочину та звертатиметься до суду з клопотанням про його арешт.

      Слідчо-оперативні заходи у кримінальному провадженні здійснюють працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчі ГУНП в Одеській області та співробітники Головного центру оперативно-технічних заходів Держприкордонної служби України.

 

         Прес-служба прокуратури Одеської області

   

   

кількість переглядів: 2518