Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2018

Одеські правоохоронні органи викрили та ліквідували злочинне угруповання, яке тероризувало підпалами громадян по всій Україні (ФОТО)

-

   Правоохоронні органи Одеської області під час спільної спецоперації, що проходила 18-19 грудня, знешкодили злочинне угруповання, яке на замовлення підпалювало майно підприємців та інших громадян по всій Україні.

   Завдяки спільно вжитим слідчо-оперативним заходам та процесуальному керівництву правоохоронці вийшли на слід та наразі затримали 4 представників злочинної групи, які переховувалися на території Одеси.

   Угруповання працювало на замовлення, а саме займалося підпалами майна: будинків, автомобілів підприємців та інших громадян.

   Останній підпал приватної власності зафіксовано декілька місяців тому на території Лиманського району Одеської області.

   Вживають заходи для встановлення замовників цих злочинів та притягнення їх до відповідальності.

   Спецоперацію з метою ліквідації злочинної групи проведено за участі прокурорів Одеської місцевої прокуратури №4, співробітників Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, слідчих Суворовського відділу поліції та працівників Батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в області.

    

      Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2742