Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2020

Правоохоронці продовжують працювати над припиненням незаконного грального бізнесу в Одесі (ФОТО)

Прокурори прокуратури Одеської області спільно зі співробітниками районного відділу поліції в рамках кримінального провадження провели обшук та встановили, що в приміщенні по вул. Середній фактично функціонує гральний заклад під виглядом розповсюджувача лотерей.

Прокуратура Одещини у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами системно працює над виявленням злочинів пов’язаних із незаконним зайняттям гральними бізнесом та припиненням діяльності гральних закладів.

Так, прокурори прокуратури Одеської області спільно зі співробітниками районного відділу поліції в рамках кримінального провадження провели обшук та встановили, що в приміщенні по вул. Середній фактично функціонує гральний заклад під виглядом розповсюджувача лотерей.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили 10 системних блоків, чековий апарат, флеш накопичувач, свіч системи, засіб для відеоспостереження, чорнові записи для розрахунків коштів та іншу документацію.

На момент проведення слідчих дій в приміщенні закладу знаходились гравці.

Наразі встановлюються особи, причетні до організації незаконного грального бізнесу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Хмельницького відділення поліції за ч. 1 ст. 203-2 КК України.

Робота у вказаному напрямку триває.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2352