Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

За систематичний збут метадону та димедролу в Одесі 4 членів організованої групи відповідатимуть у суді

Правоохоронні органи Одещини продовжують спільну роботу з протидії незаконному обігу наркотиків, викриття та притягнення наркоділків до кримінальної відповідальності.

Правоохоронні органи Одещини продовжують спільну роботу з протидії незаконному обігу наркотиків, викриття та притягнення наркоділків до кримінальної відповідальності.

Так, прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно організатора та трьох членів організованої групи, підозрюваних у збуті наркотиків та сильнодіючого лікарського засобу – димедролу (ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України).

З’ясовано, що злочинне угруповання під керуванням 46-річної жінки протягом 2019-2020 років збувало на території Одеси суміш наркотичної речовини – метадону та димедролу.

Реалізовували наркотики як шляхом «закладок», так і безпосередньо «з рук в руки».

Правоохоронцями виявлено та вилучено у членів організованої групи наркотичні засоби та сильнодіючі лікарські засоби в особливо великих розмірах, які зберігали з метою збуту, засоби зв’язку, ваги та засоби для розфасовки наркотику тощо.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Одеській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 1663