Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

Неіснуючі будинки в проектній документації щодо відведення земель в Затоці -інженера землевпорядника підозрюють у фальсифікації документів

За процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської місцевої прокуратури повідомлено про підозру інженеру землевпоряднику у фальсифікації документів.

За процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської місцевої прокуратури повідомлено про підозру інженеру землевпоряднику у фальсифікації документів.

На думку слідства, сертифікований інженер землевпорядник виготовив проекти землеустрою щодо відведення 2 земельних ділянок площею 0,3 га та 0,05 га на першій і другій лініях від моря в смт Затока на підставних осіб.

В зазначені проекти чоловік вніс неправдиві дані про наявність на цих ділянках 2 будинків площами 38,5 м кв і 26,5 м кв, що фактично відсутні.

Далі, землевпорядник подав завідомо підроблені проекти для подальшого погодження державним експертом та державної реєстрації цих земельних ділянок.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та тимчасового обмеження в користуванні спеціальним правом на зайняття певним видом діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції за ч.ч. 3, 4 ст. 358 КК України.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1752