Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2022

Викрадення у одесита 200 тис дол США за участі правоохоронця – злочин попереджено та нападників затримано (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Приморської окружної прокуратури м. Одеси викрито та повідомлено про підозру правоохоронцю одного з відділів поліції Одеси та його двом спільникам у скоєнні грабежу, вчиненому в особливо великих розмірах та в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 186 КК України).

За процесуального керівництва прокурорів Приморської окружної прокуратури м. Одеси викрито та повідомлено про підозру правоохоронцю та двом його спільникам у скоєнні грабежу, вчиненому в особливо великих розмірах та в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 186 КК України).

Так, до правоохоронних органів надійшла інформація про те, що троє чоловіків, з метою збагачення, планують напад на мешканця Одеси, який найближчим часом отримує у банківській установі велику суму коштів для придбання нерухомості.   

Зловмисники, дочекавшись коли потерпілий зняв з рахунку 200 тис дол США, напали на нього у під’їзді будинку та побили. Забравши гроші, спільники спробували втекти з місця злочину на власному авто, проте були затримані правоохоронцями.

У ході обшуків за місцем мешкання фігурантів вилучили вогнепальну зброю та мобільні телефони.

За клопотанням прокурора підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою без визначення розміру застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції № 2 ОРУП №1 ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 283