Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2024

У Біляївці обговорили актуальні питання підвищення ефективності правоохоронної діяльності

-

Під час робочої поїздки у Біляївку керівник Одеської обласної прокуратури Ігор Домущей провів низку робочих зустрічей з правоохоронцями, представниками місцевої влади та бізнесу.

За участі керівного складу обласних управлінь Нацполіції України, СБУ, кіберполіції, стратегічних розслідувань, Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України та правоохоронних органів, юрисдикція яких поширюється на територію Біляївської, Теплодарської міських, Великодальницької, Вигодянської, Дачненської, Маяківської, Нерубайської, Усатівської, Яськівської сільських територіальних громад Одеського району, обговорено актуальні питання протидії кримінальній протиправності у регіоні та шляхи підвищення її ефективності.

Також проведено зустріч з головами місцевих об’єднаних територіальних громад та представниками суб’єктів господарювання. Обговорили актуальні питання протидії кримінальній протиправності та захисту інтересів суб’єктів господарювання, які працюють у правовому полі, при здійсненні правоохоронної діяльності.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 183