Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2012

Прокуратурою Приморського району м. Одеси проведено перевірку додержання Закону України «Про доступ до публічної інформації»

   Прокуратурою Приморського району м. Одеси проведено перевірку дотримання розпорядниками інформації вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації»...

        Прокуратурою Приморського району м. Одеси проведено перевірку дотримання розпорядниками інформації вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» органами місцевого самоврядування, місцевими державними адміністраціями, контролюючими органами.
         За наслідками перевірки, проведеної у відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків  та професійних захворювань України в Приморському районі м. Одеси та Приморській районній виконавчій дирекції Одеського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності виявлені порушення вимог ст.ст. 14,15, Закону України  «Про доступ до публічної інформації».
Зокрема, не створено систему обліку публічної інформації (у тому числі не затверджено перелік інформації для публічного доступу  та форму для надання письмового запиту на отримання публічної інформації); не оприлюднена інформація щодо порядку складання, подання запитів на інформацію, порядок оскарження рішень розпорядника інформації, дій чи бездіяльності, також не оприлюднена інформація про систему обліку та види інформації, яку зберігає розпорядник.
З вимогою негайного усунення цих порушень начальнику відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків  та професійних захворювань України в Приморському районі м. Одеси та Приморській районній виконавчій дирекції Одеського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності внесені подання.
            Прес-служба прокуратури Одеської області
кількість переглядів: 73820