Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2015

Слідчі прокуратури Одещини затримали учасників корупційної схеми в управлінні Західно-Чорноморської рибоохорони (ФОТО)

-

   Слідчими прокуратури Одещини спільно зі співробітниками УСБУ в Одеській області проведено спецоперацію щодо викриття та затримання працівників правоохоронних органів, які систематично вимагали та одержували хабарі від підприємців.
   Установлено, що група осіб, до якої входили у тому числі посадові особи управління Західно-Чорноморського басейнового управління охорони, використання, відновлення водних біоресурсів та регулювання рибальства, протягом тривало часу систематично вимагали та одержували хабарі від суб’єктів господарювання Одеси та області (вилов водних біоресурсів).
    За неправомірну вигоду правоохоронці повинні були не вживати заходи адміністративного та кримінального реагування на порушення правил рибальства при використанні заборонених засобів вилову та вилов біоресурсів у забороненому місці.
      Учора, 23 листопада, слідчі прокуратури «на гарячому» затримали керівника відділу на черговому хабарі у 42 тис грн та посадову особу вказаного управління під час отримання 7 тис грн вигоди від підприємця.
      Наразі триває документування злочинної діяльності інших осіб, причетних до цієї корумпованої схеми в управлінні Західно-Чорноморського басейнового управління охорони, використання, відновлення водних біоресурсів та регулювання рибальства.
       Досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди) триває.

       Прес-служба прокуратури Одеської області


     

кількість переглядів: 3355