Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2018

Прокуратура: повідомили про підозру директору та співробітнику туристичної фірми, які сприяли громадянам у незаконному перетині держкордону України

-

   Прокуратура області повідомила про підозру керівнику та співробітнику одеської туристичної фірми у сприянні незаконному переправленню бажаючих через державний кордон поза встановленими вимогами контролю (ч. 3 ст. 332 КК України).

   Під час розслідування у травні цього року співробітники прокуратури Одещини спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в області та Управлінням Служби безпеки виявили та перекрили канал незаконного перетину громадянами державного кордону України.

    З’ясовано, що підприємство на території Одеси попри заборону Закону надавало агентські послуги з продажу білетів на повітряні перевезення з тимчасово окупованої території АР Крим.

   Фактично підприємство виступало посередником із авіакомпанією, що здійснює перевезення з закритого законодавством України аеропорту «Сімферополь». А звідти бажаючі відправлялися до іншої країни.

     Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

     Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2579