Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2018

На Одещині директор підприємства підозрюється у заволодінні бюджетними коштами при капітальному ремонті навчального закладу

-

Комінтернівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України.

Так, правоохоронці повідомили про підозру керівнику одного із підприємств у привласненні чужого майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та у внесенні службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, що спричинило тяжкі наслідки.

Вказаний громадянин підозрюється у завищенні обсягів виконаних робіт з капітального ремонту навчального закладу у Миколаївському районі. Внаслідок таких незаконних дій підозрюваний заволодів бюджетними коштами на загальну суму майже 350 тис грн.

Підозрюваного викрито завдяки спільним заходам, вжитими працівниками місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Южного міськрайонного відділу Управління СБУ в області та слідчими Миколаївського відділення поліції Лиманського відділу поліції ГУНП в області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2539