Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2018

Про особливості протидії злочинам проти безпеки руху правоохоронці дискутували під час семінару у прокуратурі області (ФОТО)

-

   У прокуратурі області 27 листопада відбувся спільний навчально-методичний семінар для правоохоронців з питань організації роботи щодо протидії злочинам проти безпеки руху та експлуатації транспорту, їх розкриття та розслідування.

    До продуктивної дискусії за участі прокурорів – процесуальних керівників у вказаній категорії справ, слідчих органів поліції та співробітників патрульної поліції щодо актуальних напрямів протидії порушенням Правил дорожнього руху, засобів розкриття і методології розслідування пов’язаних з ними злочинів  долучилися науковці.

    Так, старший викладач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Одеського державного університету внутрішніх справ Міністерства внутрішніх справ України Лілія Веселова спільно з учасниками навчального заходу дослідила причини кримінальних правопорушень проти безпеки руху та експлуатації транспорту та інформувала про шляхи запобігання їм.

      Виконувач обов’язків заступника керівника з експертної роботи Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України Ігор Ястреб розповів присутнім про особливості проведення судових автотехнічних експертиз у світлі законодавчих новел.

    У свою чергу завідувач кафедри кримінального процесу Національного університету «Одеська юридична академія», доктор юридичних наук  Ірина Гловюк детально зупинилася на актуальному питанні належності та допустимості доказів, зібраних стороною захисту, з огляду на їх використання для з’ясування обставин, що підлягають доказуванню.

   Крім того науковець окреслила проблемні аспекти захисту, які виникають під час досудового розслідування та судового розгляду у цих кримінальних провадженнях.     

 

     Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

кількість переглядів: 2509