Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2019

Щоденна протидія наркозлочинності - правоохоронці викрили ділка, який налагодив збут амфетаміну в Одесі (ФОТО)

-

Прокуратура спільно з іншими правоохоронними органами Одещини щоденно протидіють обігу наркотиків, викриття дилерів, організаторів притонів та притягнення розповсюджувачів «зілля» до відповідальності.

Минулий та цей тиждень виявилися плідними для викриття та припинення діяльності двох груп, що забезпечували наркотрафіку героїну та кокаїну до Одеси.

А сьогодні, 23 травня, правоохоронці затримали 26-річного одесита, який налагодив канал збуту амфетаміну.  

Ділок замовляв психотропну речовину через комп’ютерну мережу, отримував поштовими відправленнями та зберігав за місцем свого мешкання.

Вдома він розфасовував «товар» та займався пошуком постійних «клієнтів» для збуту.

Під час обшуку автомобіля та помешкання дилера правоохоронці вилучили понад 110 г амфетаміну, таблетки «екстазі», канабіс, електронні ваги, скляну колбу для вживання амфетаміну, подрібнювач для канабісу, полімерні пакети, а також картки різних банківських установ, мобільні телефони.

Вартість вилучених у правопорушника психотропних та наркотичних речовин становить близько 50 тисяч гривень.

Наркоділка викрили працівники прокуратури спільно зі співробітниками оперативно-розшукового управління Південного регіонального Управління Державної прикордонної служби України, детективами СУ ГУНП України, співробітниками відділу оперативних розробок Департаменту протидії наркозлочинності НПУ.

 Досудове розслідування триває (ч. 2 ст. 307 КК України).

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1831