Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2019

Прокуратура скерувала до суду справу стосовно двох іноземних вербувальників, які «торгували» живим товаром за кордон (ФОТО)

-

   Прокуратура Одещини направила до суду обвинувальний акт стосовно двох громадян Китайської Народної Республіки, підозрюваних у торгівлі людьми (ч. 2 ст. 149 КК України).

   За попередньою змовою вони вербували та планували вивезти до Китаю молодих українок для подальшого працевлаштування у сфері надання інтимних послуг.

    Нагадаємо, що у квітні цього року в аеропорту «Бориспіль», у Києві, затримали 24-річного іноземця, причетного до злочину. Його 44-річного спільника викрили в Одесі.

    В аеропорту з чоловіком було троє жінок, які мали полетіти «на заробітки» до Пекіну.

    Зовнішній вигляд вербувальники оцінювали попередньо за портфоліо дівчат. За надання інтимних послуг в закладах обіцяли заробітну плату у 200-400 доларів США за день, проживання та харчування.

   Слідчо-оперативні заходи у кримінальному провадженні проведені за участі працівників УБЗПТЛ та слідчих ГУНП в Одеській області, а також співробітників оперативного управління органів Державної прикордонної служби України.

 

      Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2716