Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2019

Прокуратура: правоохоронці ліквідували групу наркодилерів, яка по всій Одесі збувала особливо небезпечний психотроп (ФОТО)

-

Правоохоронні органи Одеси завдяки спільним зусиллям нейтралізували та затримали групу наркодилерів, яка діяла у місті.  

Заходи з викриття ділків проведені за участі прокурорів Одеської місцевої прокуратури №3, слідчих Приморського відділу поліції, співробітників карного розшуку Портофранківського ВП, за оперативного супроводу працівників відділу протидії наркозлочинності ГУНП в області.

З’ясовано, що одесити, а саме троє чоловіків та їх спільниця, діяли за розподілом ролей. Так, 38-річний чоловік організовував процес, купував та зберігав у квартирі по вул. Гімназичній психотропні речовини. Другий фігурант був проміжною «ланкою» торгівлі психотропами, тому отримував, фасував та передавав «товар» двом останнім збувачам. 

Продаж ділки реалізовували через «закладки» по всьому місту, у тому числі в людних місцях у центрі Одеси.  

Під час обшуків помешкань фігурантів злочину правоохоронні органи вилучили близько 1 кг особливо небезпечної психотропної речовини  -           5 F-MDMB-PICA, частина з якої вже розфасована під продаж, орієнтовною вартістю 300 тис грн. 

 

! Наркотики та психотропні речовини уражають кору головного мозку, чинять отруйний вплив на весь організм людини, що в подальшому може призводити до смерті.

Участь у незаконному обігу наркотиків та психотропів карається Законом – до 10 років за ґратами з конфіскацією всього майна у дохід держави (ч. 2 ст. 307 КК України).

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 1797