Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2021

(Змінено) ДО УВАГИ ГРОМАДЯН! З метою запобігання поширенню короновірусу COVID-19 особистий прийом громадян в органах прокуратури тимчасово, до закінчення карантинних обмежень у державі, здійснюватися не буде.

-
 

 
 
ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!
 
      З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, відповідно до ст. 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», ст. 7 «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», наказу Офісу Генерального прокурора «Про призупинення проведення особистого прийому громадян» № 147 від 13.03.2020, тимчасово призупинено особистий прийом громадян, обмежено допуск до адміністративних будівель органів прокуратури та встановлено особливий порядок їх роботи.
 
 
 
      Відповідно до ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на всій території України продовжено карантинні обмеження.
 
 
 
      Враховуючи наведене, особистий прийом громадян в органах прокуратури тимчасово,  до закінчення карантинних обмежень на території України, здійснюватися не буде.
 
 
 
      З метою забезпечення прав громадян на звернення до органів прокуратури роз’яснюю наступне.
 
 
 
    Громадянам, які мають бажання звернутись до Одеської обласної прокуратури, прохання звертатись в письмовій формі поштовим зв’язком за поштовою адресою: вул. Пушкінська, 3, м. Одеса, 65026, або на офіційні електронні адреси Одеської обласної прокуратури: [email protected] та [email protected]
 
 
 
      Крім того, на час скасування особистих прийомів громадян в Одеської обласної прокуратурі протягом робочого часу буде функціонувати телефон «гарячої лінії» - 048-731-98-10, а також на зручному для громадян місці розміщено скриньку «Для звернень громадян». Скринька розташована на центральному вході у приміщенні обласної прокуратури біля посту охорони.
 
 
 
 
 

Просимо вибачення за тимчасові незручності

кількість переглядів: 3399