Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2020

Службовець сільської ради в Ізмаїльському районі відповідатиме у суді за корупційний злочин (ФОТО)

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно землевпорядника однієї з сільських рад Ізмаїльського району, яку  підозрюють у корупції (ч. 1 ст. 368 КК України).

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно землевпорядника однієї з сільських рад Ізмаїльського району, яку  підозрюють у корупції     (ч. 1 ст. 368 КК України).

Так, на початку червня цього року правоохоронці викрили  землевпорядника  під час одержання хабара у розмірі 2 500 доларів США.

З’ясовано, що службовець одержала від місцевого мешканця неправомірні кошти за прийняття заяви та подальше позитивне вирішення питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу  співробітників УСБУ в Одеській області.  

 

 

         Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

  Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1740