Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2020

Жорстоке вбивство таксистки в Лиманському районі – двом молодикам з Южного повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Комінтернівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 17 та 18-річним мешканцям Южного в умисному вбивстві з корисливих мотивів.

За процесуального керівництва прокурорів Комінтернівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 17 та 18-річним мешканцям Южного в умисному вбивстві з корисливих мотивів.

Слідством з’ясовано, що молодики, з метою наживи, заздалегідь приготувавши ножі, підійшли до очікуючої замовлення водійки таксі та попрохали відвезти до села Любопіль Лиманського району.

Приїхавши до адреси, яку вибрали навмання, з метою заволодіння грошима, нелюди нанесли потерпілій численні ножові поранення.

Від отриманих ушкоджень 55-річна жінка померла на місці.

Переконавшись, що жінка не подає ознак життя, юні зловмисники забрали 1500 грн та на автомобілі потерпілої зникли з місця злочину.

Надалі, щоб приховати сліди скоєного злочину, парубки вирішили спалити авто таксистки. Для цього придбали літрову пляшку горілки та виїхали за межі населеного пункту, де облили таксі спиртним та підпалили.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Лиманського відділу поліції за п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 194, ч. 3 ст. 289 КК України.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1853