Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2021

Члени двох організованих груп, підозрюваних у незаконній організації та проведенні азартних ігор в Одесі, постануть перед судом (ФОТО)

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох членів організованої групи, підозрюваних у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох членів організованої групи, підозрюваних у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Нагадаємо, що 26-річний одесит у березні минулого року організував в центрі Одеси, по вул. Канатна, діяльність підпільного грального закладу, де гравцям за кошти надавалась можливість доступу до азартних ігор. Обов’язковою умовою участі в азартних розвагах була сплата гравцем грошей з метою здійснення ставок в еквіваленті фактично внесеної готівки.

До своєї протиправної діяльності підприємливий молодик залучив ще трьох мешканців міста та області, двох хлопців та дівчину, з якими він перебував у дружніх стосунках.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НПУ.

Крім того, прокурори Одеської обласної прокуратури спільно з прокурорами Одеської місцевої прокуратури № 2 скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої групи, підозрюваних у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Нагадаємо, що за версією слідства, наприкінці минулого року 35-річний уродженець міста Ізмаїл, разом з двома друзями, які виконували роль адміністратора та касира незаконного залу азартних ігор, з метою наживи та отримання неконтрольованого державою прибутку, без отримання необхідної ліцензії, організував незаконний гральний бізнес.

У ході досудового розслідування правоохоронці задокументували незаконну діяльність віртуального казино на території Малиновського району Одеси, в якому спільники забезпечили функціонування комп’ютерних симуляторів для проведення азартних ігор, а також вжили заходи для конспірації незаконної діяльності та допуску до гри лише «обраних» гравців.

Під час санкціонованого обшуку співробітники прокуратури спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Одеській області та слідчими СВ відділу поліції № 1 Одеського районного управління № 1 вилучили кошти, документацію, комп’ютерну техніку та припинили злочинну діяльність незаконного інтерактивного закладу.

Робота у вказаному напрямку триває.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1135