Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

З нагоди дня народження вітаємо почесного працівника та ветерана органів прокуратури ПОПОВА СЕРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА

-

Шановний Сергію Миколайовичу!

Від імені колективу працівників Одеської обласної прокуратури та себе особисто щиро вітаю Вас, почесного працівника та ветерана органів прокуратури, з 65 – річним ювілеєм!

Ви 38 років віддали роботі в органах прокуратури та зарекомендували себе грамотним і висококваліфікованим спеціалістом, сумлінним та добросовісним, відданим обраній справі працівником. Маєте заслужений авторитет серед колег по роботі, представників інших правоохоронних органів.

Ви майстерно володієте слідчою тактикою і методикою розслідування кримінальних проваджень різного ступеня складності. За час роботи в прокуратурі Одеської області на високому професійному рівні розслідували та направили до суду сотні кримінальних справ та проваджень.

На жаль, відповідно до закону, повноваження прокурора припиняються за досягнення 65 - річного віку і Ви залишаєте посаду прокурора. Утім, ми завжди раді Вам, сподіваємось на підтримання добрих стосунків, участі у робочих зустрічах з метою переймання Вашого професійного досвіду молодими фахівцями. 

Вітаючи Вас з Днем народження, бажаю Вам, шановний Сергію Миколайовичу, міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя і довгих років життя!

 

Довідка:

Попов Сергій Миколайович  народився 31 серпня 1956 року в с. Чуланове Борисівського району Білгородської області.

У 1982 році закінчив Одеський державний університет ім. І.І. Мечникова за спеціальністю «правознавство».

Попов Сергій Миколайович весь свій трудових шлях присвятив роботі в органах прокуратури, розслідуючи найбільш складні кримінальні справи. З лютого 1983 року працював на посадах: помічника прокурора, слідчого та старшого слідчого прокуратури Центрального району м. Одеси, слідчого в особливо важливих справах відділу прокуратури м. Одеси та прокуратури Одеської області, прокурора відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Одеської обласної прокуратури.

За час роботи в органах прокуратури Попов С.М. очолював слідчі групи з розслідування найбільш важких та резонансних справ щодо бандформувань на Одещині. Завдяки його роботі була припинена злочинна діяльність організованих груп, очолюваних кримінальними авторитетами Стояновим, «Румином», Томолем, Десятником, «Ангелом», Куліваром та братами Кисіль. Розкрито безліч замовних вбивств, таких як замах на вбивство губернатора Одещини, розстріл в Дюковському парку та інш.

За сумлінну роботу і високу професійну майстерність Попов С.М. заохочувався Президентом України з присвоєнням почесного звання  «Заслужений юрист України», нагороджений Генеральним прокурором нагрудними знаками «Почесний працівник прокуратури України», «Ветеран прокуратури України» та «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» І ступеня.

 

З повагою,

Керівник Одеської обласної прокуратури

Сергій Костенко

 

кількість переглядів: 2030