Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2023

Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашого колеги Романа Валерійовича Бершавського

-

Керівництво та колектив органів Одеської обласної прокуратури у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті Романа Валерійовича Бершавського.

Вчора, 21 червня, о 20 годині 40 хвилин, під час руху за кермом свого  автомобіля Роману Валерійовичу стало погано. З місця події його в стані клінічної смерті каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні, де констатовано смерть внаслідок гострої серцевої недостатності.

Життєвий шлях Романа Валерійовича – зразок добропорядності та професійності. Народився 20 грудня 1975 року в м. Мелітополь Запорізької області і 25 років життя віддав службі в органах прокуратури Одещини.

Прокуратура втратила досвідченого і висококваліфікованого спеціаліста, авторитетного фахівця, людину з великої літери, а сім’я – доброго і люблячого чоловіка та батька.

Усі, хто знав Романа Валерійовича, любили і поважали його за порядність, високе почуття відповідальності, щирість та велику душевну щедрість, мудрість та оптимізм.

Він був надзвичайно працьовитою, наполегливою, енергійною людиною та компетентним керівником. Останні роки старанно працював першим заступником  керівника Суворовської окружної прокуратури міста Одеси та тривалий час виконував обов’язки керівника цієї прокуратури.

У нашій пам’яті Роман Валерійович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником та професіоналом своєї справи.

Висловлюємо щирі співчуття родині Романа Валерійовича. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати. Поділяємо біль та горе рідних.

Вічна світла пам’ять та шана нашому колезі і другу!

 

Колектив Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1255