Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.10.2023

Призначено нового керівника Одеської обласної прокуратури

Перший заступник Генерального прокурора Олексій Хоменко представив колективу Одеської обласної прокуратури нового керівника – Ігоря Домущея.

Перший заступник Генерального прокурора Олексій Хоменко представив колективу Одеської обласної прокуратури нового керівника – Ігоря Домущея.

Олексій Хоменко зазначив, що Ігор Домущей зарекомендував себе як високопрофесійний, вмотивований, кваліфікований керівник, здатний забезпечити належну реалізацію функцій прокуратури і виконання поставлених завдань в умовах боротьби з російським агресором.

«Сьогодні цивільна та портова інфраструктура Одещини знаходиться під постійним обстрілом ворога, тому першочерговим завданням є документування та розслідування воєнних злочинів держави-агресора. Також зусилля прокуратури мають бути спрямовані на протидію злочинам проти основ національної безпеки та економічної стабільності. Задля цього маємо злагоджено та ефективно працювати з усіма правоохоронними органами», – наголосив перший заступник Генпрокурора.

Новопризначений керівник Одеської обласної прокуратури подякував за довіру та запевнив, що спільно із колективом докладе максимум зусиль для реалізації доручень та результативної роботи відомства.

 

Довідково: Ігор Домущей 1976 року народження. Освіту здобув в Одеській державній юридичній академії. В органах прокуратури – з 1998 року. Трудову діяльність розпочав на Миколаївщині, де пропрацював 19 років. У 2017-2018 роках працював в органах прокуратури Запорізької області. З 2018 по 2020 рік обіймав різні посади в прокуратурі Одеської області. З березня 2021 року по червень 2023 року керував Болградською окружною прокуратурою на Одещині. До призначення очолював Черкаську обласну прокуратуру.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1209