Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2023

Ігор Домущей провів координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів Одещини

-

Під головуванням керівника Одеської обласної прокуратури Ігоря Домущея відбулася координаційна нарада, на якій обговорено стан протидії кримінальним правопорушенням, підслідним органам Державного бюро розслідувань, та першочергові заходи, спрямовані на підвищення ефективності цієї діяльності.

Захід відбувся за участі керівництва Територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, керівників слідчого та оперативного відділів, які дислоковані в м. Одесі, а також керівників правоохоронних органів області.

На нараді відмічено, що у поточному році за результатами спільної роботи органів прокуратури і Державного бюро розслідувань до кримінальної відповідальності притягнуто 52 особи, серед яких: 34 – працівники поліції, 5 – митники, 2 – службовці виконавчої служби, 1 – працівник рибоохорони, 1 – інспектор держпраці, 1 – еколог, 2 – майстри лісу.

Удвічі зросла кількість скерованих до суду обвинувальних актів про корупційні правопорушення (23, тоді як за весь 2022 рік – 13).

За результатами наради узгоджено комплекс заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи на напрямах, визначених пріоритетними для правоохоронних органів держави.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 815