Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2024

В обласній прокуратурі відбувся круглий стіл з питань протидії контрабанді

-

В Одеській обласній прокуратурі під головуванням керівництва прокуратури відбувся круглий стіл з актуальних питань організації виконання вимог Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо криміналізації контрабанди товарів та підакцизних товарів, а також недостовірного декларування товарів».

Захід проведено за участі керівників Управління Служби безпеки України в Одеській області, Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області, Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НП України, Одеської митниці, Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Головного управління Державної податкової служби в Одеській області.

Під час зустрічі обговорено питання щодо об’єднання зусиль правоохоронних та контролюючих органів у розробці і здійсненні узгоджених спільних заходів, спрямованих на активізацію роботи у сфері протидії та ефективного розслідування фактів контрабанди, які є актуальними для Одеської області і в цілому посягають на економічну безпеку держави.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 483