Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2024

Ворожий обстріл цивільної та припортової інфраструктури Одещини, четверо людей травмовано – розпочато розслідування

-

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури та Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, вночі 10 лютого збройні сили рф здійснили масовану дронову атаку по об’єктах цивільної та припортової інфраструктури Одеси і Подунав'я.

В Одесі пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, поранення отримав працівник підприємства.

Через атаку припортової інфраструктури Подунав’я поранення отримали троє водіїв вантажівок. Їх із травмами різного ступеня тяжкості доставили до лікарні.

Також ворог поцілив по цивільній інфраструктурі Ізмаїла - понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автомобілі, в кількох житлових будинках вибити вікна, побито фасади, дахи.

Внаслідок ворожої атаки, а також уламками під час збиття пошкоджено приватний будинок і гараж, з послідуючим загоранням, в Ізмаїльському районі. Пожежу оперативно ліквідовано. Загиблих та постраждалих немає

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 544