Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2024

За втручання прокуратури попереджено безпідставні витрати з бюджету на 112 млн грн

-

За втручання прокурорів Одеської обласної прокуратури розірвано договір про закупівлю робіт за бюджетні кошти на суму майже 112 млн грн, який був укладений з порушенням процедури закупівлі.

Так, у жовтні 2021 року між Службою відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області та підприємством, за результатами відкритих торгів, укладено договір на закупівлю робіт з «Капітального ремонту транспортної розв'язки на км 426+320 (с. Єреміївка) автомобільної дороги загального користування державного значення М-05 Київ – Одеса».

Разом з тим, договір підряду пролонговано на 2022 та 2023 роки без визначення джерела фінансування, без бюджетних асигнувань та фактично без мети реального настання наслідків.

У зв’язку з вищезазначеним, прокурори звернулись до суду із позовом про визнання недійсними договору підряду, його пролонгації та припинення господарського зобов’язання.

Під час судового розгляду сторони припинили договірні зобов’язання, у зв’язку із чим справу закрито за відсутністю предмета спору.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 391