Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

ЗВІТ про розгляд запитів на інформацію за 2021 рік

Протягом І кварталу 2021 року до Одеської обласної прокуратури в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло на розгляд 59 запитів на інформацію.
За вказаний період із загальної кількості запитів розглянуто 55 інформаційних запитів, з них: розглянуто по суті з наданням інформації 50 запитів, по 5 запитах надано роз’яснення, строк розгляду запитів не продовжувався. Надіслано іншим розпорядникам 4 запити.
З числа розглянутих запитів:
- 3 – з питань досудового слідства;
- 17 – з кадрових питань;
- 30 – з інших питань.

 
Протягом ІI кварталу 2021 року до Одеської обласної прокуратури в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло на розгляд 150 запитів на інформацію.
За вказаний період із загальної кількості запитів розглянуто 136 інформаційних запитів, з них: розглянуто по суті з наданням інформації 120 запитів, по 16 запитах надано роз’яснення, строк розгляду запитів не продовжувався. Надіслано іншим розпорядникам 14 запитів, у тому числі підпорядкованим прокурорам – 2.
З числа розглянутих запитів:
- 15 – з питань досудового слідства;
- 1 – з питань підтримання публічного обвинувачення в суді;
- 3 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності (у т.ч. 1 – про надання статистичної інформації);
- 42 – з кадрових питань;
- 59 – з інших питань.

 
Протягом ІII кварталу 2021 року до Одеської обласної прокуратури в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло на розгляд 234 запитів на інформацію.
За вказаний період із загальної кількості запитів розглянуто 209 інформаційних запитів, з них: розглянуто по суті з наданням інформації 176 запитів (з продовженням строку розгляду – 2), по 32 запитах надано роз’яснення. Надіслано іншим розпорядникам 25 запитів, у тому числі підпорядкованим прокурорам – 6.
З числа розглянутих запитів:
- 30 – з питань досудового слідства;
- 2 – з питань підтримання публічного обвинувачення в суді;
- 7 – з питань представництва інтересів держави в суді;
- 3 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності (у т.ч. 1 – про надання статистичної інформації);
- 52 – з кадрових питань;
- 82 – з інших питань.
 
Протягом 2021 року до органів прокуратури Одеської області в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло на розгляд 397 запитів на інформацію.
Органами прокуратури Одеської області за вказаний період із загальної кількості запитів розглянуто 363 інформаційних запитів, з них: розглянуто по суті з наданням інформації - 307 запитів, по 55 запитах надано роз’яснення, продовжено строк розгляду по 2 запитах. Відмовлено у задоволенні - 1 запит. Надіслано іншим розпорядникам 34 запити, у тому числі 6 – підпорядкованим прокурорам.
З числа розглянутих запитів:
- 50 - з питань досудового слідства;
- 4 – з питань підтримання державного обвинувачення в суді;
- 13 – з питань представництва інтересів держави в суді;
- 3 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності (у т.ч. 1 – про надання статистичної інформації);
- 101 – з кадрових питань;
- 136 – інших питань.

 

кількість переглядів: 285