Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2017

Укрінформ - Трагедія у таборі “Вікторія”: посадовцю ДСНС повідомили про підозру

-

Прокуратура повідомила про підозру у службовій недбалості посадовцю ДСНС у рамках розслідування трагедії у таборі "Вікторія".
Про це під час брифінгу у вівторок, 31 жовтня, повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко, йдеться на сайті прокуратури Одеської області.
«За даними слідства, керівник структурного підрозділу ДСНС не вжив необхідних заходів щодо часткового чи повного зупинення роботи табору, у той час як був належним чином проінформований, що на об'єкті упродовж 2016-2017 років виявлено та задокументовано ряд суттєвих порушень закону у сфері техногенної та пожежної безпеки, які становили потенційну небезпеку для життя та здоров'я людей», - йдеться у повідомленні.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
Нагадаємо, у ході розслідування прокуратура Одеської області 3 жовтня повідомила про підозру у службовій недбалості колишньому заступнику Одеського міського голови.
Як повідомляв Укрінформ, в Одесі в ніч на 16 вересня спалахнув один з корпусів дитячого табору "Вікторія", в якому на той момент знаходилося більше 40 дітей. В результаті пожежі загинули троє дітей.
За фактом пожежі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).
 
https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2335018-tragedia-u-tabori-viktoria-posadovcu-dsns-povidomili-pro-pidozru.html

кількість переглядів: 2115